Template Information





Takvim Arkası En Güzel ve Özel Paylaşımlar Peygamber Efendimiz buyurdular: “Sahur yemeği..Takvim Arkası En Güzel ve Özel Paylaşımlar-http://takvimarkasi.com/peygamber-efendimiz-buyurdular-sahur-yemegi/

Takvim Arkası En Güzel ve Özel Paylaşımlar Peygamber Efendimiz buyurdular: “Sahur yemeği..Takvim Arkası En Güzel ve Özel Paylaşımlar-http://takvimarkasi.com/peygamber-efendimiz-buyurdular-sahur-yemegi/Peygamber Efendimiz (sallallâhü aleyhi ve sellem) buyurdular: “Sahur yemeği berekettir. Bir yudum su ile de olsa sahûru terk etmeyiniz. Zîrâ sahûra kalkanlara Allâhü Teâlâ rahmet, melekleri de istiğfar ederler.” (Hadîs-i Şerîf, Müsned-i Ahmed)

 

[caption id="attachment_412" align="alignnone" width="660"]“Sahur yemeği berekettir. Bir yudum su ile de olsa sahûru terk etmeyiniz. Zîrâ sahûra kalkanlara Allâhü Teâlâ rahmet, melekleri de istiğfar ederler.” (Hadîs-i Şerîf, Müsned-i Ahmed) “Sahur yemeği berekettir. Bir yudum su ile de olsa sahûru terk etmeyiniz. Zîrâ sahûra kalkanlara Allâhü Teâlâ rahmet, melekleri de istiğfar ederler.” (Hadîs-i Şerîf, Müsned-i Ahmed)[/caption]

 

Turfanda Hurma-

Bir gün bir sepet hurma getirip:

Buyur ya Resulullah turfanda hurma, dediler. Peygamberimiz, “Hurmalar oldu mu ki?” diye sordu. Hayır, olmadı; ama bizim bahçemiz sıcak bir dere içinde bu yüzden ilk hurma bizde erişir. Kimse yemeden size getirdik ki en önce siz yiyesiniz turfanda hurmayı. Peygamberimiz uzakta oynayan çocukları gösterdi, “götürün bu turfanda hurmaları şu oynayan çocuklar yesinler. Ben komşularımın yemediğini yemem. Ne zaman komşularımız da hurma yemeye başlarsa işte o zaman ben de gönül rahatlığı içinde hurma yiyebilirim.” buyurdu. Takvim Arkası En Güzel ve Özel Paylaşımlar Peygamber Efendimiz buyurdular: “Sahur yemeği..Takvim Arkası En Güzel ve Özel Paylaşımlar-http://takvimarkasi.com/peygamber-efendimiz-buyurdular-sahur-yemegi/ Peygamber Efendimiz buyurdular: “Sahur yemeği.. - Inserts the Title of the post, http://takvimarkasi.com/peygamber-efendimiz-buyurdular-sahur-yemegi/ - Inserts the URL of the post, http://takvimarkasi.com/peygamber-efendimiz-buyurdular-sahur-yemegi/ - Inserts the shortened URL of your post, http://takvimarkasi.com/wp-content/uploads/2017/05/1.jpg - Inserts the featured image URL, Peygamber Efendimiz (sallallâhü aleyhi ve sellem) buyurdular: “Sahur yemeği berekettir. Bir yudum su ile de olsa sahûru terk etmeyiniz. Zîrâ sahûra kalkanlara Allâhü Teâlâ rahmet, melekleri de istiğfar ederler.” (Hadîs-i Şerîf, Müsned-i Ahmed)
 
“Sahur yemeği berekettir. Bir yudum su ile de ... - Inserts the excerpt of the post (processed), Peygamber Efendimiz (sallallâhü aleyhi ve sellem) buyurdular: “Sahur yemeği berekettir. Bir yudum su ile de olsa sahûru terk etmeyiniz. Zîrâ sahûra kalkanlara Allâhü Teâlâ rahmet, melekleri de istiğfar ederler.” (Hadîs-i Şerîf, Müsned-i Ahmed)

 



 

Turfanda Hurma-

Bir gün bir sepet... - Inserts the excerpt of the post (as typed), Peygamber Efendimiz (sallallâhü aleyhi ve sellem) buyurdular: “Sahur yemeği berekettir. Bir yudum su ile de olsa sahûru terk etmeyiniz. Zîrâ sahûra kalkanlara Allâhü Teâlâ rahmet, melekleri de istiğfar ederler.” (Hadîs-i Şerîf, Müsned-i Ahmed)

 



 

Turfanda Hurma-

Bir gün bir sepet h - Inserts the text till the tag or first N words of the post,

Peygamber Efendimiz (sallallâhü aleyhi ve sellem) buyurdular: “Sahur yemeği berekettir. Bir yudum su ile de olsa sahûru terk etmeyiniz. Zîrâ sahûra kalkanlara Allâhü Teâlâ rahmet, melekleri de istiğfar ederler.” (Hadîs-i Şerîf, Müsned-i Ahmed)


 


" data-medium-file="http://takvimarkasi.com/wp-content/uploads/2017/05/1-300x150.jpg" data-large-file="http://takvimarkasi.com/wp-content/uploads/2017/05/1.jpg" class="wp-image-412 size-full" src="http://takvimarkasi.com/wp-content/uploads/2017/05/1.jpg" alt="“Sahur yemeği berekettir. Bir yudum su ile de olsa sahûru terk etmeyiniz. Zîrâ sahûra kalkanlara Allâhü Teâlâ rahmet, melekleri de istiğfar ederler.” (Hadîs-i Şerîf, Müsned-i Ahmed) " title="" width="660" height="330" srcset="http://takvimarkasi.com/wp-content/uploads/2017/05/1.jpg 660w, http://takvimarkasi.com/wp-content/uploads/2017/05/1-300x150.jpg 300w, http://takvimarkasi.com/wp-content/uploads/2017/05/1-650x325.jpg 650w" sizes="(max-width: 660px) 100vw, 660px"/>

“Sahur yemeği berekettir. Bir yudum su ile de olsa sahûru terk etmeyiniz. Zîrâ sahûra kalkanlara Allâhü Teâlâ rahmet, melekleri de istiğfar ederler.” (Hadîs-i Şerîf, Müsned-i Ahmed)


 


Turfanda Hurma-


Bir gün bir sepet hurma getirip:


Buyur ya Resulullah turfanda hurma, dediler. Peygamberimiz, “Hurmalar oldu mu ki?” diye sordu. Hayır, olmadı; ama bizim bahçemiz sıcak bir dere içinde bu yüzden ilk hurma bizde erişir. Kimse yemeden size getirdik ki en önce siz yiyesiniz turfanda hurmayı. Peygamberimiz uzakta oynayan çocukları gösterdi, “götürün bu turfanda hurmaları şu oynayan çocuklar yesinler. Ben komşularımın yemediğini yemem. Ne zaman komşularımız da hurma yemeye başlarsa işte o zaman ben de gönül rahatlığı içinde hurma yiyebilirim.” buyurdu.


- Inserts the processed body(text) of the post, Peygamber Efendimiz (sallallâhü aleyhi ve sellem) buyurdular: “Sahur yemeği berekettir. Bir yudum su ile de olsa sahûru terk etmeyiniz. Zîrâ sahûra kalkanlara Allâhü Teâlâ rahmet, melekleri de istiğfar ederler.” (Hadîs-i Şerîf, Müsned-i Ahmed)

 

[caption id="attachment_412" align="alignnone" width="660"]“Sahur yemeği berekettir. Bir yudum su ile de olsa sahûru terk etmeyiniz. Zîrâ sahûra kalkanlara Allâhü Teâlâ rahmet, melekleri de istiğfar ederler.” (Hadîs-i Şerîf, Müsned-i Ahmed) “Sahur yemeği berekettir. Bir yudum su ile de olsa sahûru terk etmeyiniz. Zîrâ sahûra kalkanlara Allâhü Teâlâ rahmet, melekleri de istiğfar ederler.” (Hadîs-i Şerîf, Müsned-i Ahmed)[/caption]

 

Turfanda Hurma-

Bir gün bir sepet hurma getirip:

Buyur ya Resulullah turfanda hurma, dediler. Peygamberimiz, “Hurmalar oldu mu ki?” diye sordu. Hayır, olmadı; ama bizim bahçemiz sıcak bir dere içinde bu yüzden ilk hurma bizde erişir. Kimse yemeden size getirdik ki en önce siz yiyesiniz turfanda hurmayı. Peygamberimiz uzakta oynayan çocukları gösterdi, “götürün bu turfanda hurmaları şu oynayan çocuklar yesinler. Ben komşularımın yemediğini yemem. Ne zaman komşularımız da hurma yemeye başlarsa işte o zaman ben de gönül rahatlığı içinde hurma yiyebilirim.” buyurdu. - Inserts the body(text) of the post as typed, ahmed, aleyhi, allahu, berekettir, bir, buyurdular, ederler, efendimiz, etmeyiniz, hadisi, ile, istigfar, kalkanlara, melekleri, melekleri de istiğfar ederler.” (Hadîs-i Şerîf, Müsned-i Ahmed), musnedi, olsa, peygamber, Peygamber Efendimiz (sallallâhü aleyhi ve sellem) buyurdular: “Sahur yemeği berekettir. Bir yudum su ile de olsa sahûru terk etmeyiniz. Zîrâ sahûra kalkanlara Allâhü Teâlâ rahmet, rahmet, sahur, sahura, sahuru, sallallahu, sellem, serif, teala, terk, yemegi, yudum, zira - Inserts post tags, Güzel Anlamlı Sözler, Ramazan Özel, Resimler, Sözün Özü - Inserts post categories, #Ahmed, #Aleyhi, #Allahu, #Berekettir, #Bir, #Buyurdular, #Ederler, #Efendimiz, #Etmeyiniz, #Hadisi, #Ile, #Istigfar, #Kalkanlara, #Melekleri, #MelekleriDeIstiğfarEderlerHadîsIŞerîf, #MüsnedIAhmed, #Musnedi, #Olsa, #Peygamber, #PeygamberEfendimizSallallâhüAleyhiVeSellemBuyurdularSahurYemeğiBerekettirBirYudumSuIleDeOlsaSahûruTerkEtmeyinizZîrâSahûraKalkanlaraAllâhüTeâlâRahmet, #Rahmet, #Sahur, #Sahura, #Sahuru, #Sallallahu, #Sellem, #Serif, #Teala, #Terk, #Yemegi, #Yudum, #Zira - Inserts post tags as hashtags, #GüzelAnlamlıSözler, #RamazanÖzel, #Resimler, #SözünÖzü - Inserts post categories as hashtags, Muhammed Salman - Inserts the author's name, Takvim Arkası En Güzel ve Özel Paylaşımlar - Inserts the the Blog/Site name.

Etiketler



comment closed

Copyright © MS -MÜZİK DİNLE.
Blogger tarafından desteklenmektedir.